Η οικογένεια Σεφερλή,

δραστηριοποιείται στην παραγωγή ελαιολάδου ανωτέρας ποιότητας με παραδοσιακό τρόπο καλλιέργειας απο το 1875.Απο γενιά σε γενιά μάθαμε να αγαπάμε το ευλογημένο δέντρο μας και μυηθήκαμε στα μυστικά του. Αφοσιωθήκαμε στην καλλιέργειά του, η οποία γίνεται με παραδοσιακό τρόπο χωρίς τη χρήση επικίνδυνων χημικών φυτοφαρμάκων, ώστε η ποιότητα του ελαιόλαδου να παραμένει αναλλοίωτη.
Το εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο Ελαιώνας Σεφερλή, προέρχεται απο ελαιώνες που απλώνονται στην εύφορη κοιλάδα του Ευρώτα, στην Λακωνική Γη, σε ιδανικές κλιματολογικές συνθήκες και υψόμετρο 350 μέτρων περίπου, απο ελαιόδεντρα τα οποία συγκαταλέγονται στις καλύτερες ποικιλίες στην Ελλάδα (Κορωνέικη, Αθηνολιά). Οι ασφαλείς συνθήκες ψυχρής έκθλιψης του καρπού και η αυστηρή επιμέλεια στην περαιτέρω αποθήκευση και συσκευασία του στο τυποποιητήριο της οικογένειας, διασφαλίζουν όλα τα πολύτιμα συστατικά του.
Με σεβασμό στην παράδοση και σύμμαχό μας τη τεχνογνωσία και την εμπειρία 100 και πλέον χρόνων, παράγουμε το γνήσιο αγουρέλαιο Ελαιώνας Σεφερλή, με το ξεχωριστό άρωμα του φρέσκου καρπού, το βαθύ χρυσοπράσινο χρώμα και την πλούσια γεύση.
Επίσης απο τον δικό μας ελαιώνα παράγουμε γευστικότατες βρώσιμες Ελιές Καλαμών, τις οποίες και συσκευάζουμε με την συνταγή της γιαγιάς μας σε λαδόξυδο και άλμη.

Φιλικά,
Χρήστος Σεφερλής

Ελιά φυτεμένη το 1875 από τον Αναστάση Σεφερλή

ΕΛΑΙΩΝΑΣ ΣΕΦΕΡΛΗ

στη Σπάρτη από το 1875

ΠΡΟΪΟΝΤΑ